Doelgericht digital design

Als freelance UI/UX designer creëer ik waarde voor (web)applicaties, software of websites met een goed uitgedacht ontwerp! 

Hiermee help ik je graag verder...

De toegevoegde waarde van design

Een goed uitgedacht ontwerp is essentieel voor een succesvolle applicatie of website.

Ik help je met het creëeren van:

Daarnaast ga ik voor een onderscheidend ontwerp, passend bij de doelgroep en jouw doelstellingen.

Voor een succesvol ontwerp kijk ik naar...

Jouw organisatie

Een succesvolle samenwerking is de basis voor een succesvol product. Daarom wil ik jou graag leren kennen en verder op weg helpen!

De gebruiker

Ik ga voor gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid. Denk bijvoorbeeld aan een overzichtelijke menustructuur (gebruiksvriendelijkheid) en voldoende contrast (toegankelijkheid).

Stijl en beleving

De stijl en beleving is afgestemd op de doelgroep en passend bij het product. Ik denk bewust na over typografie, kleur, stijlelementen en animaties en onderbouw mijn keuzes.

Esthetisch aantrekkelijk ontwerp

Een aantrekkelijk ontwerp creëert bijvoorbeeld balans, rust en focus. Daarnaast kan het ook een positieve emotie oproepen.

Consistente stijl en beleving

Een eenduidige stijl en beleving zorgt voor houvast en maakt het product begrijpelijk. Hierdoor vindt de gebruiker sneller zijn weg.

Goed uitgedachte interactie en flow

Het vasthouden en begeleiden van de focus en aandacht van de gebruiker helpt om bepaalde doelen te bereiken. Denk bijvoorbeeld aan het afrekenproces van een webshop.

Vragen? Een project? Kennismaken?